مجله اس پی ترکی

استایل کلاسیک، سبکی بدون تاریخ انقضا

یکی از پرطرفدارترین و شیک ترین انواع استایل، استایل کلاسیک است. استایلی ساده، جدی و جذاب که با انواع سلیقه ها مطابقت دارد و همیشه ماندگار است. در این مطلب از اس پس ترکی می خواهیم ویژگی های استایل کلاسیک را مورد بررسی قرار دهیم و بگوییم برای داشتن یک استایل کلاسیک باید چه مواردی را رعایت کرد. برای آشنایی با استایل کلاسیک و کاربرد آن، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

استایل کلاسیک چیست؟

استایل یا تیپ کلاسیک یکی از شناخته‌شده‌ترین انواع استایل است و نشان می‌دهد افراد دوست دارند ظاهری شیک، زیبا و ظریف داشته باشند که هیچ‌وقت قدیمی نمی‌شود. در این استایل شاهد لباس‌های ساده، پارچه‌های باکیفیت و بدون زرق و برق و همچنین اکسسوری‌های هم رنگ و طرح از جمله کفش‌های چرمی و کیف‌های دستی هستیم.

اگرچه پوشاک کلاسیک زیادی توی چشم نیستند، همیشه زیبا و باوقار به نظر می‌رسند و این یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های انواع استایل کلاسیک با سایر استایل‌ها است. به طور کلی، مردمی که به این شکل لباس می‌پوشند محتاطانه کار می‌کنند، انتخاب‌های گران‌قیمت دارند، ارزش بالایی برای پوشاک خود قائل می‌شوند و از مدهای روز و زودگذر دوری می‌کنند. این افراد بیشتر به سراغ رنگ‌های خنثی از جمله مشکی، خاکستری، بژ، قهوه‌ای، آبی و سرمه‌ای می‌روند، لباس‌های مرغوب و شیک می‌پوشند و نشان می‌دهند دنبال جلب توجه کردن و پوشیدن لبا‌س‌های عجیب و غریب نیستند.

تاریخچه استایل کلاسیک

استایل کلاسیک، سبکی از لباس پوشیدنه که ریشه در تاریخ داره و از دوران باستان تا به امروز، تغییر و تحولات زیادی، پشت سر گذاشته. در هر دوره تاریخی، طراحان و مدگرایان، با الهام از فرهنگ، هنر و سلایق اون زمان، از این استایل استفاده کردن و بسته به شرایط موجود، استایل کلاسیک رو تعریف و بازتعریف کردن.

دوران باستان: در یونان و روم باستان، لباس‌ها بر اساس جنس و مدل، به طبقات اجتماعی مختلف تعلق داشتن. استفاده از پارچه‌های فاخر مثل ابریشم و پشم، در لباس‌های سبک کلاسیک کاربرد داشتن.همچنین دوخت‌های ظریف و مدل‌های پیچیده‌ی اون‌ها، نشون‌دهنده جایگاه اجتماعی بالا بود.

قرون وسطی: در این دوران، لباس‌ها بیشتر جنبه کاربردی داشتن و به دلیل محدودیت‌های تکنولوژی و اقتصاد، تنوع و ظرافت کمتری در اون‌ها دیده میشد و لباس‌های کلاسیک به صورت ساده و کاربردی استفاده میشدن.

با این حال، استفاده از رنگ‌ها و تزئینات مختلف، به تدریج در لباس‌ها رواج پیدا کرد.

رنسانس: دوران رنسانس، شاهد احیای هنر و فرهنگ یونان و روم باستان بود. این موضوع در دنیای مد هم نمود پیدا کرد و لباس‌ها به سمت ظرافت و پیچیدگی بیشتر رفتن. استفاده از پارچه‌های فاخر، رنگ‌های شاد و مدل‌های متنوع، از جمله ویژگی‌های بارز استایل کلاسیک در این دوره بود.

استایل کلاسیک

سبک کلاسیک با استایل ذاتی چه کسانی سازگار است؟

یکی از پوشش‌های منحصربه‌فرد استایل کلاسیک دخترانه و زنانه، ترکیب کت و دامن است. فردی که استایل او به‌ صورت ذاتی با سبک کلاسیک همخوانی دارد، در این مدل لباس، ظاهری عصا‌قورت‌داده نداشته و راحت جلوه می‌کند.

بهترین مثال برای کسانی که سبک کلاسیک به تن آن‌ها بسیار عالی می‌نشیند، «کیت میدلتون»، همسر شاهزاده‌ی بریتانیا است. کیت در کت و دامن کلاسیک به طور کامل ظاهری جذاب و سلطنتی دارد و پوشش او قدیمی و خسته‌کننده جلوه نمی‎کند. اما همین نوع پوشش باعث می‌شود که فردی مثل «جنیفر آنیستون»، از بازیگران آمریکایی بسیار سخت و عصا‌قورت ‌داده به ‌نظر برسد.

ویژگی‌های استایل کلاسیک

در این بخش به ویژگی‌های مختلف استایل کلاسیک میپردازیم.

سادگی

در استایل کلاسیک، از طرح‌های شلوغ و جیغ خبری نیست. لباس‌ها معمولا ساده و تک‌رنگ تولید میشن و یا نهایتا دارای طرح‌های ظریف و کلاسیک مثل راه‌راه یا چهارخونه هستن.

کیفیت

در این سبک، جنس پارچه‌ها از اهمیت بالایی برخوردارن. الیاف طبیعی مانند پشم، پنبه و ابریشم، انتخاب‌های مناسبی برای استایل کلاسیک هستن. لباس‌ها باید به خوبی برش خورده و تن‌خور زیبایی داشته باشن.

رنگ‌های خنثی

رنگ‌های خنثی مانند مشکی، سفید، طوسی و کرم، پایه اصلی استایل کلاسیک رو تشکیل میدن. این رنگ‌ها به راحتی با همدیگه ست میشن و ظاهری شیک و آراسته ایجاد میکنن. البته میتونین از رنگ‌های دیگه هم به عنوان مکمل استفاده کنین.

مدل‌های همیشگی

مدل‌های لباس در استایل کلاسیک، ‌معمولا مدل‌های پایدار و بادوامی هستن که هیچوقت از مد نمیفتن. به عنوان مثال، در استایل کلاسیک زنانه، میشه از پیراهن‌های میدی، دامن‌های قلمی، کت‌های بلیزر و شلوارهای پارچه‌ای استفاده کرد. برای آقایان هم کت و شلوار، پیراهن، شلوار کتان و پالتو، از جمله لباس‌های کلاسیک محسوب میشن.

اکسسوری‌های ظریف

اکسسوری‌ها در استایل کلاسیک، نقشی مکمل دارن که  نباید خیلی جلب توجه کنن و فقط برای تکمیل استایل ازشون استفاده میشه. ساعت، کیف، کلاه و جواهرات، از جمله اکسسوری‌هایی هستن که در این سبک استفاده میشن.

استایل کلاسیک

بایدها و نبایدهای استایل کلاسیک

چند عامل کلیدی وجود دارند که این استایل را شکل می‌دهند. نخستین مورد این است که باید لباس‌های باکیفیت و مرغوب را خریداری کنید. لباس‌های مد روز که کیفیت پایینی دارند یا آن‌هایی را که تنها برای یک فصل مناسب هستند باید کنار بگذارید و در عوض به فکر خریدهای عمری باشید. به معنای دیگر، باید برای خرید لباس‌های ماندگار و همیشگی سرمایه‌گذاری کنید.

جدا از این، باید به دوخت لباس‌ها هم دقت داشته باشید. لباس‌های کلاسیک معمولا برش و دوخت مناسبی دارند و طرح‌هایشان هم ساده است. این باعث می‌شود با گذر زمان همچنان زیبایی خود را حفظ کنند و هرگز از مد نیفتند. یکی از مهم‌ترین برش‌ها در استایل کلاسیک برش مستقیم است. برش مستقیم به لباس‌هایی اشاره دارد که پهنایشان از بالا تا پایین یک اندازه است و در یک خط مستقیم قرار می‌گیرد. این به ظرافت و آراستگی پوشاک کلاسیک کمک زیادی می‌کند.

بایدها
  • لباس‌های باکیفیت و جنس‌های مرغوب بخرید.
  • از رنگ‌های خنثی استفاده و آن‌ها را با یکدیگر هماهنگ کنید.
  • به سراغ لباس‌هایی بروید که برش مستقیم دارند.
  • طرح‌های ساده و بدون زرق و برق را انتخاب کنید.
  • موهای مرتب و آرایش ساده داشته باشید.
  • مفهوم سادگی را درک کنید و اعتماد به نفس بالایی هم داشته باشید.
نبایدها
  • لباس‌هایی که جزئیات زیادی دارند و توی ذوق می‌زنند نپوشید.
  • از رنگ‌های جیغ، زننده و ناهماهنگ استفاده نکنید.
  • طرح‌های چاپ‌شده، لباس‌های عکس‌دار یا نوشته‌ها را کنار بگذارید.
  • از اکسسوری‌های نامناسب، بزرگ و ناهماهنگ با لباس‌هایتان استفاده نکنید.
  • لباس‌های بزرگ و گشاد نپوشید.
  • دنبال مدهای زودگذر نباشید.

نمونه هایی از استایل کلاسیک زنانه

در این نوع استایل زیبایی و کیفیت پارچه از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا لباس این استایل سالیان طولانی مورد استفاده قرار میگیرید. رژ قرمز یکی دیگر از ویژگی هایی جدانشدنی این استایل برای بانوان است.

استایل زنانه کلاسیک فقط مربوط به ظاهر نیست. زنانی که این استایل را انتخاب میکنند نشان از عزت نفس و اعتماد به نفسشان دارد. نشان میدهد که برای جلب توجه دیگران نیاز به استفاده از لباسهای پر از زرق و برق ندارند.

به طور کلی در این استایل پارچه های طرحدار شلوغ و رنگارنگ مورد استفاده قرار نمیگیرد و سادگی و راحتی حرف اول را میزند.

استایل کلاسیک

نمونه هایی از استایل مردانه کلاسیک

انتخاب استایل کلاسیک مردانه این دو مشکل را به خوبی حل میکند، چراکه این نوع استایل به ندرت در طول زمان تغییر میکند و همیشه زیبایی و جذابیت مخصوص به خود را دارد.

اساسی ترین اصل در استایل مردانه کلاسیک اندازه بودن لباس و خوش اندام بودن است. کمر شلوار در این استایل باید به گونه ای باشد که نیازی به استفاده از کمربند یا ساس بند نداشته باشید و کمر پیراهن یا تیشرتتان نباید گشاد باشد یا پف کند.

به طور کلی این استایل برای اندام های V شکل بسیار مناسب است. کت و شلوار کلاسیک جزء جدا نشدنی این استایل برای آقایان است. انتخاب رنگ مشکی و خاکستری برای کت و شلوار کلاسیک مردانه بسیار شیک و جذاب است و در مراسم های مختلفی میتوان از آنها استفاده کرد.

یکی دیگر از لباس هایی که برای آقایان بسیار پرکاربرد است، شلوار جین می باشد. در این سبک استایل برخلاف استایل های دیگر شلوار جین به رنگ تیره و ساده برای آقایان مناسب است نه رنگ روشن یا زاپ دار. شلوار کتان نیز یکی دیگر از لباس های بسیار پرکاربرد برای آقایان علاقمند به این نوع استایل است.

پست قبلی

استایل کژوال چیست؟

پست بعدی

معرفی برند کوتون (Koton)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید